Це коли правильно розрахована довжина фуршетних ліній та немає черг.
Їжа доводиться до готовності на локації, а за коктейльними столиками не скупчується брудний посуд.
Коли подача страв доповнює обрану клієнтом концепцю оформлення та викликає естетичне задоволення.
Та формат подачі напоїв
Меблі та текстиль, обладнання та посуд, кваліфікований персонал
В обраній концепції оформлення
Із душею
Ефектна подача
Пропонуємо концепції оформлення. Витримуємо стиль. Робимо тематичні станції із вау-ефектом. Як наприклад подача устриць на крижаних скульптурах зі свічками, або нарізка хамону в оточенні живого моху та каміння.
Комфортний сервіс
Це коли без авралів та кожен знає зону своєї відповідальності. Кухарі смажать м'ясо та нарізають овочі, офіціанти турбуються про гостей, техніки збирають та сортують брудний посуд.
Смачна їжа
Тільки свіжі продукти преміум-якості. Контроль правил зберігання та перевезення. Рекомендуємо правильний вихід на 1 гостя, підбираємо меню посуд та декор під концепцію заходу.
Нижче наведені приклади фуршетів із різним меню. Вартість обслуговування розраховується окремо.
30 гостей
Вартість — 4215 грн (140 грн на людину)
Вихід їжі — 130 гр
Вихід напоїв — 575 мл
150 гостей
Тривалість 2-4 години
Вартість — 115400 грн (770 грн на людину)
Вихід їжі — 800 гр
Вихід напоїв — 1000 мл
04080, м. Київ,
вул. Вікентія Хвойки 21, офіс 1354
(багатоканальний)
catering@zhivot.kiev.ua